Medical Center Dybel Group, prej 8 vjetesh me Sherbimie Mjekesore dhe Universitare, tashme jo vetem me Stomatologjine, por edhe me sherbime per te cilat ka nevoje nje Familje per tu ndjere e kompletuar ne sherbimin mjekesor.
Stomatologji, Dermoestetike, Pediatri, Gjnokolegji, Fizioterapi, Nutrizione, Mjeke i pergjithshem, Analiza, aplikojme metodat me te fundit dhe inovatore te shkences ne cdo specialitet, staf i perzgjedhur dhe me ndjekje te vazhdushme ne kualifikme
Diete e bazuar ne ADN perkatese pa asnje afekt anesor‎, humbje peshe e garantuar,
Produkti Farmaceutik, solucion D&F Hair i certfikuar, per floke te rene dhe per mbrojtjen e tyre.
Garanci Absolute. Rezultat e para duken qe ne 20 ditet e para dhe te dukshme qe ne 3 mujorin e pare te perdorimit. Epersite e solucionit jane te nje floku natyral dhe jo me teknka kirurgjikale.
Kirurgjia mini invazive nje realitet i ri ne Shqiperi e sjell nga klinika jone, specialist te huaj ne te gjitha specialitet qe ne ofrojme sherbime.
Mundesi pagese me keste ne stomatologji, pa interes, kontrate ndermjet pacientit dhe klnikes, nuk ka nevoj per ndermjetesmn e bankes, ju mirepresim!!!
 

 

 

 

Na kontaktoni

Për më shumë informacion

We have placed cookies on your device to help make this website better.