Misioni yne eshte t’ju ofrojme trajtime te sigurta dhe me efekt, ne ambjente profesionale dhe relaksuese.

Te punesuar ne DMC jane mjeke me eksperience, qe perdorin produktet me cilesore per problemet qe ju keni si dhe teknologjine me te fundit.

Tek ne do te gjeni aplikimin e teknikave te avancuara ne fushen e Stomatologjise, Dermatologjise, Fizioterapise, etj.

Na kontaktoni

Për më shumë informacion

We have placed cookies on your device to help make this website better.