Metodë e cila ka si objektiv përmirësimin e funksioneve esenciale te sistemit Linfatik nëpërmjet Manovrave Precize, Proporcionale dhe Ritmike, që Veprojnë duke përmirësuar qarkullimin Linfatik dhe duke favorizuar Eliminimin e substancave të tepërta.

 

 

 

 

Na kontaktoni

Për më shumë informacion

We have placed cookies on your device to help make this website better.